top of page
  • Фото автораHygge Digital

Гугл Адс: що таке Google ADS?

Дізнайтеся, як Гугл Адс допоможе вашому бізнесу! Ефективна реклама в інтернеті — ключ до успіху. Подробиці в цій статті!


google ads
google ads

 

Що таке Гугл Адс?

Гугл Адс (Google Ads) — простими словами, це Google сервіс для розміщення реклами в інтернеті. Сервіс працює за принципом PPC (Pay Per Click).


За допомогою Google Ads можна створювати рекламні кампанії для просування товарів або послуг.


Оголошення таких рекламних кампаній виглядають як звичайні результати пошуку, але з позначкою «Реклама» (приклад, на зображенні нижче). Оголошення можуть бути розміщені вгорі або внизу сторінки результатів пошуку Google.

example google ads in google search
example google ads in google search

Принцип роботи Гугд адс

Коли людина шукає щось у Гугл пошуку, їй показують насамперед рекламні оголошення, які відповідають її запиту.

Рекламодавці, які хочуть, щоб їхні оголошення були показані на сторінці пошукової видачі, платять за кожен клік на сторінку свого сайту.


Ціни на кліки встановлюються в аукціоні між рекламодавцями, які використовують ті самі ключові слова. Відповідно, що вища ціна за клік, то вищою буде позиція оголошення в пошуковій видачі.

Google Ads - як згадувалося в статті вище, працює за принципом "Pay per click". Це означає, що оплата за показ такої реклами здійснюється за кожен клік за таким оголошенням. Тобто, розміщуючи рекламу Гугл Адс, ми платимо тільки за перехід на наш сайт, що просувається.


Неуспішні перегляди не оплачуються. Гугл Адс, звісно ж, за це не може відповідати. Його основне завдання показати рекламу.


Щоб використовувати Google Ads, нам необхідно визначити й підібрати відповідні ключові слова. Наприклад, якщо наш бізнес пов'язаний із продажем жіночого одягу, то це може бути ключове слово на кшталт «купити жіночий одяг».


Але для того, щоб правильно підібрати й визначити ключові слова, необхідно провести аналіз і дослідження ключових слів з урахуванням інтересів цільової аудиторії вашого бізнесу.

Як безплатний інструмент, можна скористатися інструментом від Google - «Планувальник ключових слів».


Переваги Гугл Адс

  1. Показ рекламних оголошень потенційно або максимально лояльній аудиторії, тій, яка зацікавлена в конкретних товарах або послугах

  2. Можливість налаштування показу рекламних оголошень на конкретне місто або місце розташування

  3. Налаштування рекламної кампанії дають змогу розміщувати різні види реклами: текстову, медійну, товарну та відео.

  4. Можливість налаштування кожної кампанії відповідно до інтересів певної аудиторії

  5. Детальне налаштування часу і місця показу рекламних оголошень

11 переглядів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page